Σεπτέμβριος 30 2016 0Comment

MEGA VINYL MARKET

Mega Vinyl Market

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το Mega Vinyl Market που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία!!!

Η προσέλευση του κοινού ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και το ευχαριστούμε για αυτό. Και τις δύο μέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, η ροή του κόσμου ήταν ασταμάτητη, δείχνοντας την ανταπόκριση του, στο κάλεσμα μας.

Οι μουσικές επιλογές της διοργάνωσης, αλλά και αυτές των Djs που με μεγάλη χαρά έπαιξαν στο χώρο, δημιούργησαν μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη θετική ενέργεια.

Στο Mega Vinyl Market όμως, έγινε και μια σπουδαία παρουσίαση, αυτή του 2ου album των Dreamline, “Black Tigers”,  το οποίο κυκλοφόρησε μόνο σε βινύλιο και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πολλοί μας ρώταγαν πληροφορίες για την μπάντα, αλλά και για το πώς μπορούν να βρουν το album. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και τη συνέντευξη που έδωσαν δύο μέλη των Dreamline, ο μπασίστας George K  και ο τραγουδιστής τους Homework, στον Αντώνη Σιακφά (Anthony Flipside).

Και τώρα, ας μιλήσουμε για το βινύλιο, γιατί γι’ αυτό διοργανώθηκε το Mega Vinyl Market, για να τιμήσει και να αναδείξει αυτό το μοναδικό μουσικό υλικό και σε αυτό εστίασε και η διοργάνωση.

Πάνω από 65 πάγκοι μόνο με βινύλια ήταν εκεί, σε έναν ενιαίο χώρο στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι της Τεχνόπολη, όπου από την είσοδο ο κάθε επισκέπτης, αμέσως μπορούσε να τους εντοπίσει και να γνωρίσει το εύρος της έκθεσης. Οι επιλογές του κοινού ήταν πάρα πολλές, καθώς βρισκόταν σε έναν παροξυσμό από βινύλια που του δημιουργούσε, ίσως και πολιτιστικό δέος, λόγω των απεριόριστων επιλογών, τόσο σε είδη μουσικής, όσο και σε τιμές. Δίσκοι δημοφιλείς, δίσκοι σπάνιοι, δίσκοι που κυκλοφόρησαν δεκαετίες πριν, αλλά και νέες κυκλοφορίες ήταν εκεί για να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς συλλέκτες.

Ευχαριστούμε θερμά,

τους Djs που με τις μουσικές τους ομόρφυναν την ατμόσφαιρα  (με σειρά εμφάνισης): Angelo Sadream, George K.(Dreamline), Jimmy Groovy Dj και Thanos Katsolis.

Τον κόσμο που ήρθε στην Τεχνόπολη και μας τίμησε με την παρουσία του και

όλους τους εκθέτες, για τους οποίους θα επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο.

Το Mega Vinyl Market τελείωσε… Το επόμενο έρχεται…

Στέλιος Ελευθερίου

Αντώνης Σιακφάς

 

Διοργάνωση: ΠΝΟΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, 118 54 Γκάζι. Αίθουσα «Νέοι Φούρνοι».

24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τελείωσε...

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016

 

MEGA VINYL MARKET-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  2016  24 & 25 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή του βινυλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Write a Reply or Comment