Φεβρουάριος 11 2022 0Comment

Άλλο ένα Vinyl Market ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Άλλο ένα Vinyl Market ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στο γνώριμο πλέον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων!

Αφού ολοκληρώσαμε ένα πολύ όμορφο event θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε το κοινό για την μεγάλη και καθολική συμμετοχή του σε αυτό και την μεγάλη υπομονή του για την όποια καθυστέρηση να εισέλθει στον χώρο λόγω των μέτρων για τον Covid-19!

Η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική και καταλυτική, κάτι πού έδειξε πόσο πολύ σας είχε λείψει και με πόσο μεγάλη προσμονή το περιμένετε κάθε φορά.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους εκθέτες και τους συντελεστές για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους προς εμάς.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η αλλαγή της αίθουσας δεν έγινε από την διοργάνωση, αλλά από την Τεχνόπολη, η οποία  μπορεί να διαθέτει τις αίθουσες όποτε και όπως θέλει. Αυτή τη φορά λοιπόν η αίθουσα στην οποία στεγαζόμαστε, φιλοξενεί ένα τρίμηνο αφιέρωμα στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη. 

Επίσης να ενημερώσουμε το κοινό ότι στο επόμενο ραντεβού μας θα επιστρέψουμε και πάλι στο φυσικό μας χώρο, που όλοι γνωρίζετε..

Το Vinyl Market διαρκώς εξελίσσεται και μεγαλώνει και αυτό δείχνει πόσο πολύ το χρειάζονται οι λάτρεις του βινυλίου και όχι μόνο!

Σας δίνουμε λοιπόν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, την οποία θα ανακοινώσουμε άμεσα στην σελίδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους!

Μείνετε συντονισμένοι!

Vinyl Market

Write a Reply or Comment